Startpagina

 
  Start
     

Projecten

Producten

Delphi Hoekje

Contact-gegevens

Software Ontwerpen

Curriculum Vitae

Vraagbaak

Vertaal

Links

Click here for English version

 

 

Welkom!

SimDesign is een software ontwerpbureau en creëert gespecialiseerde software voor de automobiel- en luchtvaart industrie. SimDesign is gevestigd in Nederland.

Oprichter van dit bedrijf, Nils, heeft de studie Lucht- & Ruimtevaart Techniek aan de universiteit van Delft afgerond in mei 1997. Sindsdien is hij werkzaam op het gebied van software ontwikkeling.

Specialisatie

SimDesign is gespecialiseerd op de volgende gebieden:

 • Ontwerp software voor het bewegingssysteem van vluchtsimulatoren

  Een unieke uitdaging ligt in het creëeren van nieuwe typen bewegingssystemen die niet gelijk zijn aan de standaard "Stewart Platform" modellen. Deze aangepaste modellen kunnen worden geoptimaliseerd voor elk soort simulatie taak.

  Er is veel wetenschappelijk onderzoek vooraf gegaan aan de uiteindelijke ontwerpsoftware. Het ontwerp proces omvat veel subdisciplines zoals het modelleren van zintuiglijke waarnemingen, het vergaren en analyseren van vluchtdata van te simuleren toestellen, optimalisatie-theorie, dynamica van hydraulische installaties, geometrische stabiliteit, etcetera.

  Dit werk wordt gedaan in nauwe samenwerking met het bedrijf ADSE.
  > lees meer...

 • Besturingssoftware voor robot-geleide systemen in automobiel industrie

  Op veel plaatsen in een automobielfabriek vindt men robots die produktiedelen samenvoegen. Meestal is het acceptabel dat dit "blind" gebeurt, de robot herhaalt in dit geval zijn beweging eindeloos zonder enige correktie.

  Maar in sommige gevallen is meer nauwkeurigheid geboden. Kleine verschillen in het positioneren van de delen moeten worden gecorrigeerd. Dit kan worden gedaan door "robot-geleiding", oftewel de robot wordt van "ogen" voorzien. Deze ogen bestaan uit lasergebaseerde sensoren die het onderdeel opmeten en de verschuivingen doorgeven aan de regelcomputer die hieruit de correctie van de robot bepaalt.

  Dit werk wordt gedaan in samenwerking met het in de VS gevestigde bedrijf Perceptron.
  > lees meer...

Als u vragen heeft, kunt u deze op ons forum stellen!

 

   Pagina laatst gewijzigd: 08jun2015 © Copyright 2002-2015 SimDesign